HP cumpara divizia de imprimante de la Samsung | 04-11-2016

Cea mai mare firma de echipamente de print din lume, HP, a anuntat ca va cumpara divizia de imprimante de la Samsung. Tranzactia in valoare de 1,05 mld. USD, este cea mai mare achizitie pe partea de print a lui HP.

In acest fel, HP isi consolideaza pozitia de lider de piata, intra in posesia a 6500 de patente pe..continuare..

HP anunta cresteri de preturi la cartusele inkjet si laser | 29-09-2015

HP anunta cresteri semnificative de preturi la toate consumabilele originale, pentru echipamente inkjet si laser.
Majorarea va intra in vigoare incepand cu 1 octombrie 2015.
Cumparati la preturile actuale, nemajorate, pana la 1 octombrie. Asteptam comenzile dvs.!..continuare..

Imprimanta ne da eroare de cartus? Ce trebuie facut in acest caz | 04-11-2014

Cea mai comuna problema care apare in cazul imprimantelor inkjet este un cod de eroare de cartus. Acesta poate fi afisat explicit la unele imprimante sau, la multifunctionalele HP, pe afisaj poate aparea litera E, urmata de o cifra, de regula 5 sau 9.
La alte tipuri sau marci de imprimante semnalizarea erorii de cartus s..continuare..

Cum influenteaza calitatea cartuselor partile imprimantelor laser | 02-09-2014

Imprimantele laser folosesc cartuse cu toner pentru tiparire. Tonerul este o pulbere cu diverse granularitati in functie de modelul cartusului si de marca acestuia. Tonerul are in compozitie oxid de fier pentru a putea fi magnetizat, anumite rasini si coloranti.
Datorita compozitiei tonerului, nu este indicat ca acesta s..continuare..

O imprimanta HP, laser color, cu raport calitate pret foarte bun | 14-04-2014

Am fost de multe ori intrebati ce imprimante laser color recomandam din punctul de al raportului calitate-pret.

Iata o imprimanta care o recomandam:
Este vorba de imprimanta HP LASERJET PRO 200 COLOR M251n (CF146A) care func..continuare..

De ce se defecteaza printhead-urile si cum le putem prelungi viata. | 01-04-2014

Imprimantele inkjet care tiparesc cu rezolutii mari si plotter-ele folosesc printhead-uri, adica capete de printare, separate de rezervele de cerneala.
Un printhead are un lacas unde se introduc rezervele de cerneala de diferite culori. Cerneala este comandata de o interfata electronica sa curga selectiv, pe culori, prin ..continuare..

Cartusele de imprimante inkjet se pot defecta electric | 21-03-2014

Imprimantele inkjet folosesc doua tipuri de cartuse cu cerneala: cele cu printhead incorporat si cele fara printhead.
Primul tip de cartuse are printhead-ul instalat pe capul cartusului. Acestea sunt cele mai uzuale si se intalnesc in special la imprimantele inkjet HP, Canon si Lexmark.
Cartusele cu printhead inco..continuare..

Imprimanta ne da mesaj "Paper Jam". Poate fi de la cartuse? Ce trebuie sa facem | 16-03-2014

Mesajul de eroare "paper jam" este unul din cele mai frecvente mesaje de eroare pe care le intalnim cand dam comanda "Print". Mesajul semnifica faptul ca hartia este blocata undeva in imprimanta. In foarte putine cazuri blocajul se datoreaza unui cartus laser defect, ci unor corpuri straine sau uzurii mecanismului de antrenare. ..continuare..

Rolul rolei magnetice in cartusele laser | 12-02-2014

Rola magnetica este o componenta importanta a cartusului laser. Rolul ei este de a trage tonerul din rezervorul cartusului si de a-l depune pe cilindrul drum. Rola magnetica, asa cum ii spune si numele, este confectionata in general din aluminiu si este acoperita cu un strat de carbura metalica rezistent la uzura. In interiorul..continuare..

Ce facem daca imprimanta inkjet nu ne recunoaste cartusele | 17-01-2014

Firma noastra, pe langa comertul online cu consumabile de imprimante asigura si service de imprimante si copiatoare.
Am primit in service multe imprimante cu cerneala care aveau aceeasi problema: nu recunosteau cartusele, desi acestea erau noi si originale. Mentionez ca o mare parte din cartusele inkjet produse de HP, Can..continuare..

Capetele de printare pentru imprimante au garantie? | 09-12-2013

Capetele de printare pentru imprimante sunt considerate consumabile si nu beneficiaza de garantie. Cu toate acestea, daca ati cumparat un printhead de la noi si aveti probleme cu el la scurt timp de la cumparare, va putem acorda o garantie limitata cu conditia sa veniti pentru diagnosticare cu imprimanta care are montat printhe..continuare..

Sustinem scolile si gradinitele cu un program de 15% reducere la serviciile de reincarcare cartuse | 24-11-2013

In scoli si gradinite copiii fac multe activitati pe foi volante tiparite (coloreaza, rezolva exercitii, dau teste, etc.). Am remarcat ca aproape fiecare clasa are nevoie de cel putin o imprimanta.
Din dorinta de a ajuta procesul de invatamant si pe copii in general, am lansat un program de reduceri pentru scoli si gradi..continuare..

Cum putem prelungi viata capului de printare al imprimantei | 18-11-2013

Capul de printare, numit si printhead este o componenta importanta si scumpa din constructia imprimantelor inkjet fotocolor si de aceea trebuie sa fie exploatat in conditii optime pentru marirea duratei de viata a imprimantei.
Iata cateva sfaturi pentru ca sa obtineti marirea duratei de viata a printhead-ului.
..continuare..

Reduceri de preturi si lichidari de stoc la cartuse originale | 12-11-2013

Se apropie Black Friday! In luna noiembrie vom lichida stocurile la anumite cartuse pentru imprimante HP, Canon, Lexmark, Samsung, Minolta si Epson. Vom publica o lista cu cartusele care se vor afla in lichidare de stoc, cu reducere de la 10% la 40%. Reducerea se va aplica numai pentru cartuse originale, care sunt folosite la im..continuare..

O noua sectiune a site-ului: capete de printare (printhead) | 01-11-2013

Am infiintat o noua sectiune a site-ului nostru, cea de capete de printare pentru imprimante cu jet de cerneala. A fost nevoie de aceasta sectiune pentru ca in ultima vreme ne-au sosit in service multe imprimante cu capetele de printare defecte, sau infundate din cauza cernelii utilizate.
In sectiunea de capete de printa..continuare..

Brother a lansat o noua gama de imprimante entry level | 11-10-2013

Firma Brother a anuntat punerea in vanzare a unei noi game de imprimante A4, care se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si intreprinderilor mici si mijlocii.
Imprimantele si multifunctionalele Brother din aceasta gama au preturi convenabile si cartuse de capacitate relativ mica, dar, de asemenea, cu preturi acces..continuare..