Regulament bonus Club

Programul Bonus Club se adreseaza tuturor persoanelor care cumpara produse din acest site, in nume propriu sau in numele unor companii.
Fiecare produs, cartuse, imprimante, piese pentru cartuse sau servicii refill, are afisat langa pret si numarul de puncte bonus pe care le obtine cumparatorul.
Punctele se acumuleaza in contul dvs. prin insumare, numai dupa ce achizitia produselor a fost finalizata, adica s-a efectuat plata si livrarea.
Cu ajutorul punctelor bonus, puteti achizitiona diverse cadouri listate pe pagina Bonus Club, numai daca ati atins pragul de puncte necesare, care este scris pentru fiecare produs.
Valabilitatea punctelor bonus este de 2 ani de la data acumularii, deci de la data comenzii respective, deci evidenta lor se tine pentru ultimii 2 ani. Punctele bonus reprezinta un procent cuprins intre 1,5 si 3% din valoarea in lei a produselor, care apoi se rotunjeste si se inmulteste cu 10.
Astfel, daca un produs costa 100 lei, si procentul aplicat este de 1,5%, rezulta ca punctele bonus acumulate opentru acest produs sunt 15.
Prin acest algoritm se calculeaza punctele bonus. Un cadou care poate fi achizitionat cu puncte bonus se gaseste pe pagina Bonus Club. Fiecare cadou valoreaza un anumit numar de puncte bonus.
Dupa achizitia unui cadou, din totalul de puncte bonus achizitionate de dvs. se scad punctele bonus folosite pentru achizitia cadoului.
Puteti verifica cate puncte bonus aveti pe pagina Bonus Club, daca va logati.
In cazul unor oferte speciale de pret, punctele bonus pot sa nu se mai acorde, iar acest lucru va fi mentionat.
Va multumim ca sunteti clientul nostru si va invitam sa beneficiati de programul Bonus Club.