Asistenta la instalarea cartuselor in imprimanta dvs. | 19-09-2012

Instalarea cartuselor in imprimante poate fi facuta de utilizator, cu conditia sa fi citit cu atentie instructiunile din ghidul de utilizare.
Cartusele de imprimante laser sunt, in unele cazuri, ceva mai greu de instalat. De obicei veti gasi si in cutia cartusului, la cartusele laser HP, Canon, Lexmark spre exemplu, inst..continuare..

Ce este un film fax | 07-09-2012

Panasonic, Philips si Sharp nu folosesc cartuse obisnuite, ci niste consumabile speciale pentru tiparirea mesajelor trimise prin fax. Film fax -urile sunt niste cilindri din plastic pe care sunt infasurate hartii autocopiative impregnate cu un polimer special, ca cele de indigo. Atunci cand fax-ul tipareste un document, hartia ..continuare..

Lexmark va inceta productia de imprimante inkjet | 29-08-2012

Datorita scaderii cererii de imprimante inkjet si cresterii cererii de imprimante laser, Lexmark a anuntat ca va inceta productia de imprimante inkjet si se va concentra pe imprimante si multifunctionale laser, cu cartuse de toner. Motivul scaderii cererii de imprimante inkjet este restrangerea pietei de consum europene si scad..continuare..

Bonusurile pentru cartuse si imprimante cumparate de la noi | 27-08-2012

Sistemul de bonusuri pentru clientii nostri, care cumpara regulat de la noi cartuse de imprimante este facut ca sa rasplateasca fidelitatea si in plus este o forma de a spune "multumesc".
In cei 4 ani de activitate, am oferit multe si diverse obiecte cadou clientilor nostri, prin sistemul "bonus club". Astfel, s-au oferi..continuare..

Olimpiada cartuselor se apropie de sfarsit | 27-08-2012

Am dorit sa subliniem importanta Jocurilor Olimpice de la Londra, organizand o promotie pentru cartuse, numita "Olimpiada cartuselor". Prin promotia "Olimpiada cartuselor" am oferit mingii de volei, basket si fotbal unui numar foarte mare de clienti. Promotia a avut un mare succes. Speram ca v-am marit si apetitul pentru sport...continuare..

Imprimante laser cu drum unit versus imprimante fara drum unit | 20-08-2012

Anumite imprimante laser folosesc pe langa cartuse si un "drum unit", care seamana tot cu un cartus de imprimanta, dar este rapunzator cu transferul tonerului din cartus pe foaia de hartie. Practic, drum unit-ul este echipat cu un cilindru fotosensibil, care atrage tonerul din cartus pe principii electrostatice si apoi il depune..continuare..

Piata de imprimante şi multifuncţionale in 2012 | 16-08-2012

Am citit un studiu comunicat de compania GFK si preluat de stirile Yahoo despre piata de IT si electronice din Romania. Exista un paragraf si despre imprimante si multifunctionale. Iata-l: Piaţa de imprimante şi multifuncţionale rămâne stabilă în jurul valorii de 7 milioane de euro în al doilea trimestru al anului 2012,..continuare..

De ce curge cerneala din cartuse la imprimantele inkjet | 11-08-2012

Un lucru foarte neplacut: cerneala din cartuse a curs in imprimanta. Acest lucru conduce uneori la defectarea imprimantei, deorece cerneala din cartuse este conductoare electrica si poate produce scurtcircuite. De ce a curs cartusul?
In primul rand trebuie spus ca cerneala nu curge din cartusele originale sau din cele ca..continuare..

Prima imprimanta cu cartuse laser | 07-08-2012

Sunteti curiosi sa stiti cine a inventat imprimanta cu cartuse laser?
Gary Starkweather, cercetator la firma Xerox a inventat imprimanta laser in 1971. El a adaptat practic tehnologia de la copiatoarele Xerox la necesitatile de tiparire in retea.
Prima imprimanta laser era monocroma, mare si greoaie, iar cartusu..continuare..

Ce este un printhead si la ce imprimante se foloseste | 01-08-2012

Un printhead nu este un cartus ci un cap de imprimare a cernelii pe hartie.
Printhead-urile se folosesc in special la imprimantele foto si la imprimantele inkjet profesionale.
La imprimantele uzuale cartusele au printhead-ul incorporat, deci odata cu schimbarea cartusului se schimba si printhead-ul.
La imp..continuare..

Tehnologia piezoelectrica la cartusele inkjet Epson | 23-07-2012

Asa cum am scris intr-un articol anterior, HP, Canon si Lexmark, principalii producatori de cartuse inkjet de imprimante, folosesc tehnologia "termo", adica cu termorezistente la capetele de printare ale cartuselor. Aceasta inseamna ca picatura de cerneala care se depune pe hartie, este expulzata din cartus prin incalzirea unei..continuare..

Cum functioneaza un cartus de imprimanta inkjet | 18-07-2012

Exista doua moduri constructive si doua principii de functionare ale cartuselor de imprimanta inkjet.
Primul este principiul termic, care este folosit la toate tipurile de cartuse inkjet HP, Canon si Lexmark
In cazul principiului termic, se folosesc niste microrezistente care sunt comandate de controlerul impriman..continuare..

Cartusele din imprimantele laser color HP sau Canon scot pagini cu pete? | 12-07-2012

De multe ori se intampla ca, aproape de golire, sau dupa ce au fost reincarcate, cartusele de la imprimantele laser color HP si Canon sa scoata pete de culoare pe paginile tiparite. Efectul este neplacut, imprimanta nu se mai poate folosi si cartusele trebuie inlocuite. Dar nu exista oare un remediu?
Explicatia provine..continuare..

Oferim contracte combinate de livrare cartuse si service de imprimante | 09-07-2012

Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate de livrare cartuse, consumabile, servicii de incarcare cartuse si service de imprimante.
Astfel, prin incheierea unui contract combinat, clientul va beneficia de tarife reduse cu 50% la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.
..continuare..

Ce trebuie sa cititi pe cutia unui cartus de imprimanta | 25-06-2012

Pe cutia unui cartus de imprimanta sunt scrise niste informatii importante pe care trebuie sa le cititi:
- codul cartusului: de multe ori oamenii nu verifica decat codul scurt al cartusului si se pot insela in privinta compatibilitatii cartusului cu imprimanta. HP si Lexmark in special folosesc coduri scurte pentru cartu..continuare..

Pe cartusele inkjet HP este indicat numarul de pagini | 22-06-2012

In anii anteriori, principala caracteristica tehnica a unui cartus HP era capacitatea sa, exprimata in mililitri (ml). Cu alte cuvinte, cu cat avea mai multa cerneala cu atat era mai bun. Inca mai sunt pe piata cartusele pentru popularele imprimantele HP 920, care erau uriase fata de cele care se folosesc acum: HP 78 (C6578AE),..continuare..