Cartuse de imprimanta laser Philips cu card | 03-10-2009

Pentru protectia impotriva reproducerii sau reumplerii, majoritatea cartuselor de imprimante laser Philips vin cu un chip sub forma unui card bancar, care se introduce separat in imprimanta, pentru a valida schimbarea cartusului. Astfel, refill-ul cartuselor este inutil deoarece imprimanta le vede goale si nu tipareste...continuare..

Anumite cartuse Lexmark, pentru imprimante inkjet nu se pot reumple | 17-09-2009

Deoarece in ultima vreme am primit multe telefoane referitoare la posibilitatea de refill la cartusele de imprimante inkjet Lexmark, vom explica mai jos starea de fapt.
Lexmark a fabricat doua tipuri de cartuse pentru un mare numar de imprimante inkjet. Primul tip, cu care sunt dotate imprimantele noi, nu contine litera ..continuare..

Ce cartuse de imprimanta NU trebuie refillate | 07-09-2009

In ultima vreme, pentru reducerea costurilor, tot mai multi clienti apeleaza la noi pentru serviciul de refill cartuse de imprimante HP, CANON, EPSON, LEXMARK, SAMSUNG, XEROX. Suntem bucurosi sa ne servim clientii, dar exista anumite cartuse de imprimante inkjet pe care ar fi bine sa nu le reumpleti. Acestea sunt cartusele de ..continuare..

Reumplere de cartuse toner cu chip, pentru imprimante laser | 25-04-2009

Exista mai multe tipuri de cartuse de imprimanta laser, clasificate dupa modul in care se comporta dupa ce au fost umplute cu toner.
- cartuse de imprimanta laser care au chip electronic de blocare a tiparirii. Aceste cartuse pot fi reumplute cu toner, dar dupa ce au fost instalate in imprimanta, aceasta va genera un mesaj..continuare..

Reincarcarea cartuselor HP LaserJet P1005 si HP LaserJet P1006 | 16-11-2008

HP detine cea mai mare cota de piata la numarul de imprimante laser vandute in Romania. Cartusele de toner pentru imprimantele HP se pot reumple in marea lor majoritate, in conditii de calitate foarte bune. Cele mai vandute imprimante laser "entry level" sunt la ora actuala HP LaserJet P1005 si HP LaserJet P1006. Cartusele lor s..continuare..